Akutgruppen

Akutgruppen är en ideell förening som hjälper hemlösa, övergivna och på andra vis nödlidande katter, främst i Stockholmsområdet. Vi har inte någon lokal utan våra katter bor istället hos privatpersoner i jourhem tills de får permanenta hem. Vi är en så kallad No kill-förening, vilket innebär att vi inte avlivar friska eller behandlingsbara katter.

Månadens katt

Oktober månads katt heter Julle.
Julle är en go och mysig liten kille som gillar att äta och busa med sin syster.
Läs mer om Julle under ”våra katter”.

Julle önskar alla en trevlig höst!

Vill du bli vår telefonsvarare?
Vi försöker att vara så tillgängliga vi kan på vår jourtelefon men vi hinner tyvärr inte alltid med. Vi behöver hjälp av dig som kan svara en större del av dagen, kanske är du tex arbetslös, sjukskriven eller pensionerad och vill göra en god insats för katterna? På telefonen inkommer framför allt samtal från personer som hittat en katt de tror behöver hjälp, vars katter har rymt hemifrån och intresseförfrågningar om våra katter. Det är bra om du kan litegrann om dessa fantastiska varelser, men resten lär vi dig! Vissa dagar ringer det ingenting, andra dagar några samtal – det är sällan särskilt betungande om man inte samtidigt har tusen andra saker att göra som vi. Enklare administration ingår också. Jourtelefonen är en mobil så du behöver inte ta dig någonstans för att hjälpa oss. Maila intresse till hjalpa_till@akutgruppen.com!


Titta gärna in på vår nya blogg.


Babyboom hos Akutgruppen! Varning utfärdas för sötchock! 😻

Vill du inte ha en busig unge? Bara lugn…vi har underbara vuxna katter som önskar och längtar efter ett kärleksfullt hem… Här är några av dem…😻

Just nu finns bokningsbara katter;
😻 19 stycken vuxna katter
😻 6 stycken ungkatter
😻 16 stycken kattungar